04 May

Sexmånaderskontrollen gick utmärkt


Vilken härlig måndag, vi träffade Dr Alice på BVC och genomförde sexmånaderskontroll. Filippa kliver in med mamma till Dr Alice med ett nyfiket leende. Filippa tycker mycket om Alice och pratar högt och mycket, skrattar, vill visa upp alla konster hon lärt sig. Alice får undersöka Filippa utan en enda tår. Grepptest utmärkt. Njurar perfekt, ben och rörlighet perfekt, hjärtat tickar perfekt, lungor perfekt, kommunikation med beröm godkänd! Tal (ljud och glädjetjut) och nyfikenhet i kombination enastående. Filippa ligger före i rörlighet och stabilitet för sin ålder. Lippa vill så gärna krypa men har inte fått riktig kläm på det ännu.
Så dags att väga sig – nuvarande matchvikt är 6 kg, längd 64,5 cm. Lippa ligger fortfarande långt under genomsnittskurvan, men Alice tycker inte det är någon fara då Filippa följer sin egen kurva och äter bra med mat. Förmodligen gör Lippa av med mycket energi eftersom hon är så rörlig att hon inte lägger på sig så mycket. En näpen liten dam med ett strålande glatt humör tycker Alice. Liten men naggande god tycker mamma och pappa!
Lippa 6 månader med nästan magrutor, pappa inte långt efter, mamma har krockkuddar på magen så Lippa och pappa ska ligga mjukt, vad gör man inte för familjen :)


Skrivet för mer än 11 år sen | Comments 1 kommentar | permalänk

Kommentarer


postades för ~10 år sen
Filippa:
Filippa.. Mm vilket fint namn :D
Skriv en kommentar

valfritt

valfritt